FUNDAMENTSHEALING

Fundamentshealing

 

Fundamentshealing er en healingsenergi, der har fokus på at styrke dit fundament, dvs. den del af dig, som hjælper med at holde balancen i livet. Healingen støtter dig i at komme i kontakt med din egen styrke og kraft og hjælper dig med at få et godt og solidt fodfæste i hverdagen.

 

Healingsenergien arbejder meget inde omkring rygraden og korsbenet, da dette område spiller en stor rolle, når vi taler om menneskets fundament, indre styrke og livsenergi. Energien bygger energetisk dit fundament op igen, hvor det er blevet skadet og arbejder med at forløse de eventuelle medfødte bindinger, der hindrer dig i at stå frem, som lige præcis den, du er. Desuden er der for det meste også en stor grad af fysisk healing omkring rygsøjlen.

 

Omkring rygmarven findes der desuden et ankringspunkt mellem din sjæl og din fysiske krop og den energetiske vibration er meget høj i dette område. Healingen arbejder også med dette ankringspunkt og med at opjustere kroppens vibration, så den passer bedre til den tid, vi lever i nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved