FUNDAMENTSHEALING

Fundamentshealing

 

Fundamentshealing er en healingsenergi, der har fokus på at styrke dit fundament, dvs. den del af dig, som hjælper med at holde balancen i livet. Vakler dit fundament, vakler du som oftest generelt i livet og du kan have svært ved at finde handlekraft og få et solidt fodfæste i hverdagen. 

 

Healingen støtter dig i at komme i kontakt med din indre styrke og kraft og hjælper dig med at holde balancen, også når livet er lidt rigeligt udfordrende.

 

Healingsenergien arbejder primært inde omkring rygraden og korsbenet, da dette område rummer koder fra hele din forhistorie og spiller en stor rolle, når vi taler om menneskets fundament, indre styrke og livsenergi. Energien bygger energetisk dit fundament op igen, hvor det er blevet skadet og arbejder med at forløse det, der hindrer dig i at mærke, hvem DU er og hvad DU gerne vil.

 

Der er som oftest også en stor grad af fysisk healing omkring rygsøjlen. Omkring rygmarven findes der desuden et ankringspunkt mellem din sjæl og din fysiske krop og den energetiske vibration er meget høj i dette område. Healingen arbejder også med dette ankringspunkt og med at opjustere kroppens vibration, så den passer bedre til den energi, der er i tiden nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved