FUNDAMENTSHEALING

Fundamentshealing

 

Fundamentshealing er en healingsenergi, der har fokus på at styrke dit fundament, dvs. dit indre anker. Vakler du i dit fundament, vakler du som oftest generelt i livet og du kan have svært ved at finde handlekraft og få et solidt fodfæste i hverdagen. 

 

Healingen støtter dig i at komme i kontakt med din indre styrke og kraft og hjælper dig med at holde balancen, også når livet er lidt rigeligt udfordrende.

Den arbejder primært inde omkring rygraden og korsbenet, da dette område rummer kodninger fra hele din forhistorie og spiller en stor rolle, når vi taler om menneskets fundament, livskraft og livsenergi. Healingsenergien bygger energetisk dit fundament op igen, hvor det er blevet svagt og arbejder med at forløse det, der hindrer dig i at mærke, hvem DU er og hvad DU gerne vil.

 

Der er som regel også en høj grad af fysisk healing omkring rygsøjlen i denne healing. Omkring rygmarven findes der desuden et ankringspunkt mellem din sjæl og din fysiske krop og den energetiske vibration er meget høj i dette område. Healingen arbejder også med dette ankringspunkt og med at opjustere kroppens energetiske vibration.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved