KLIENTUDTALELSER

Klientudtalelser

Bettina:

Tinas healing er den bedste jeg nogensinde har fået. Den forandrer virkelig.

Efter to healinger er jeg blevet groundet og styrket på alle måder. Jeg hviler i mig selv, er (næsten) ikke bange mere. Jeg mærker at der er endnu mere kraft og liv jeg skal have fat i, så jeg glæder mig til flere healinger.

Mine klareste og varmeste anbefalinger, hvis der er noget du gerne vil forandre i dit liv.

Tina er en stor kapacitet.

Stor tak!


Marianne:

Jeg har oplevet en meget kraftig virkning af Tinas Fundamentshealing. Jeg følte mig vitaliseret fra det ene øjeblik til det andet under healingen - specielt i hovedet (hjernen tror jeg), men mærkede også en effekt helt ud i fingre og fødder. Det føles som om healingen har virket på flere svage steder i rygraden - bl.a. på en gammel piskesmældsskade, - som om den har genoprettet en forbindelse til hjernen.

Tina spottede, at det nok handlede om nogle vandkanaler som transporterer cerebrospinalvæske, som jeg intet anede om, men senere har Googlet.

Hvem ved, måske har Fundamentshealingen forebygget at jeg får Alzheimer ?


Merethe:

Jeg vidste at jeg bar på nogle mønstre der var fra min slægt men kunne ikke forandre dem (på trods af ihærlig indsats)  og fik derfor 2 af Tina's slægtshealing.

Både under og efter healingerne var det tydelig at blokeringerne blev transformeret - og det slap sit tag i mig hvilket var en stor lettelse.  Jeg er der nu hvor jeg selv kan arbejde med de mønstre der er tilbage, hvilket var helt umuligt inden. Så mine bedste anbefalinger.


Jette:

Den bedste anbefaling herfra. Den healing type (Reduktion af Stress i Nervesystemet) er ekstrem effektiv. Så er du ligesom mig (for)meget oppe i hovedet og trænger til at de gode forandringer sker, at få givet slip på "dødvægten" eller hvad du nu kalder det der tynger dit system, uden du skal tænke og tale - så kan jeg varmt anbefale Tinas Anti-stress behandling. Den er særdeles effektiv og implementerer forandringer på flere plan permanent. Tak Tina.


Karina:

Er fuld ud tilfreds med Tinas healing. Kan kun sige rigtig godt om hendes arbejde og det hun har gjort for mig. I mit tarm kræft forløb har jeg haft mange smerter i maven pga af stråling, efter første behandling hos Tina er smerterne hel væk, har nu fået to behandlinger indtil videre og har stadig ingen mave smerter.

Jeg er meget taknemmelig for at hun har gjort mig smertefri og fået mere ro i kroppen.

Kan varmt anbefale at blive healet hos Tina.


Sara:

Kraftfuld, jordnær, dygtig og kompetent healer og kanal. Tina får hermed en varm og velbegrundet anbefaling fra mig.


Anonym:

Jeg vil gerne sige dig tak for den hjælp, du har givet mig. Det er svært præcis at sige, hvad der sker, men jeg kan mærke en større ro.


Karen:

Jeg har længe gået og været totalt handlingslammet og i ét med alle mine processer. Har været meget rådvild og ude af stand til at aktivere mig selv i den grad jeg i virkeligheden ønsker det.

Tina gav mig først én behandling med energien fra Indien og jeg følte en klar med udefinerbar forandring. Følte mig mere robust og stærkere i mig selv og det var som om jeg begyndte at tage tyren ved hornene og gøre noget ved de vaner, der stod i vejen for mig. Efter 2-3 uger fik jeg en behandling til og - BUM - så var det som om jeg straks blev sat på plads. Efter healingen gik jeg i gang med en masse kreative projekter, som har ligget og kaldt på mig i uger, måneder og år. Jeg er skredet til handling på idéer, der har rumsteret i mit hoved i måneder, men som jeg har været usikker på.

Jeg føler mig langt mere tryg i mig selv og det er som om jeg pludselig ikke er bange for at fejle mere. Jeg gør bare - uden at tænke. Det er en vidunderlig fornemmelse og jeg er dybt dybt taknemmelig.


Anonym:

Det har sat meget i gang i mig. Lige efter healing og resten af dagen var jeg høj - følte mig fri. Næste dag træt....

Jeg føler, din healing har givet jordforbindelse til noget, der rumlede.
 

 

Copyright @ All Rights Reserved