FUNDAMENTSHEALING

Fundamentshealing

 

Fundamentshealing er en healingsenergi, der har fokus på at styrke dit fundament, dvs. den indre bærende del af dig, dit anker og dit center for livskraft.

Vakler du i dit fundament, vakler du som oftest generelt i livet og du kan have svært ved at få kontakt til din indre styrke og få et solidt fodfæste i hverdagen. 

 

Healingen arbejder primært inde omkring rygsøjlen og bækkenet, da dette område spiller en meget stor rolle, når vi taler om menneskets fundament og livsenergi. Rygsøjlen løber som en stærk energetisk kanal gennem dig og skaber liv i hele din krop og dit energisystem. Desuden bærer rygsøjlen på din forhistorie og rummer de kodninger og programmeringer, du har med dig på sjælsplan, fra slægten og fra dette liv.


Omkring rygmarven findes der et ankringspunkt mellem sjælen og kroppen og den energetiske vibration er meget høj i dette område. Healingen arbejder også med dette ankringspunkt og med at forankre sjælsenergien i den fysiske krop samt med generelt at opjustere kroppens energetiske vibration.


Der er en høj grad af fysisk healing omkring rygsøjlen i en Fundamentshealing og har du fysiske problemer i form af f.eks. skævheder og skader på nakke, ryg eller bækken vil disse også få healing. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved