FUNDAMENTSHEALING

Fundamentshealing

 

Fundamentshealing er en healingsenergi, der har fokus på at styrke dit fundament, dvs. dit indre anker og dit center for livskraft.

Vakler du i dit fundament, vakler du som oftest generelt i livet og du kan have svært ved at få kontakt til din indre styrke og få et solidt fodfæste i hverdagen. 


Healingsenergien bygger energetisk dit fundament op igen, hvor det er blevet svagt og arbejder med at forløse det, der hindrer dig i at mærke, hvem DU er og hvad DU gerne vil.

 

Healingen arbejder primært inde omkring rygsøjlen og bækkenet, da dette område spiller en meget stor rolle, når vi taler om menneskets fundament og livsenergi. Rygsøjlen løber som en stærk energetisk kanal gennem dig og skaber liv i hele din krop og dit energisystem. Rygsøjlen bærer på hele din forhistorie og rummer de kodninger og programmeringer, du har med dig på sjælsplan, fra slægten og fra dette liv.


Omkring rygmarven findes der et ankringspunkt mellem din sjæl og din fysiske krop og den energetiske vibration er meget høj i dette område. Healingen arbejder også med dette ankringspunkt og med generelt at opjustere kroppens energetiske vibration.


Der er en høj grad af fysisk healing omkring rygsøjlen i en Fundamentshealing og har du fysiske problemer i form af f.eks. skævheder og skader på nakke, ryg eller bækken vil disse også få healing. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved