Fysisk Healing 

Der er en høj grad af fysisk healing i stort set alle mine sessioner, men denne healingsform arbejder specifikt på at styrke kroppen fysisk, udrense og opgradere på celleplan.


Healingsenergien skanner kroppen og healer, hvor der er stagnation, blokeringer og eventuel sygdom og skader. Er der en følelsesmæssig årsag til en fysisk svaghed/sygdom, går healingen til roden af problematikken og healer på årsagen til sygdommen, hvad enten den ligger i dette eller tidligere liv eller evt. på slægtsplan. 


Ved en fysisk healing får kroppen en energetisk opjustering og der renses ud i de ophobninger, der skaber blokeringer i kroppen. Ophobninger, der kan være kommet pga. et langvarigt følelsesmæssig pres, overgreb, sorg og chok eller f.eks. kemoterapi, langvarigt medicinforbrug m.m. 


Healingen aktiverer flowet i kroppens naturlige, intelligente selvhelbredende system, vitaliserer og fornyer cellerne og hjælper dem med at komme tilbage til deres oprindelige balance.


NB! Du kan både få fysisk healing som forebyggelse eller hvis du har en sygdom, hvor du har brug for at styrke din krop. Ved sygdom må du dog ikke betragte healingen som en mulig mirakelkur, for det er det meget sjældent. Det skal anses som en sideløbende støtte til den lægehjælp, du evt. får. Dvs. healingen kan ikke stå alene som den eneste behandlingsform, men er blot et supplement.