Genaktivering af de oprindelige programmer


Langvarig følelsesmæssigt pres og traumatiske oplevelser m.m. kan give os solide knæk, der får os til at miste noget af kontakten til vores sjæl, dens kompetencer og mission. Det kan betyde, at der er en del af planen for dette liv, der ikke kan udfoldes og en del af det puslespil, der udgør os, der ikke kan samles helt. 


Denne healing arbejder på et meget højfrekvent og teknisk plan med at samle puslespillet igen. Vi går tilbage og henter nogle af de oprindelige programmer og sjælskompetencer, der hører til dig og som du er blevet mere eller mindre afkoblet fra.


Healingen hjælper med at genetablere kontakten til dine unikke kodninger ved at række tilbage til det rene udgangspunkt og forbinde dig med det på en måde, der passer til den nye tid og den person, du er nu.


Samtidig skaber den en stærkere forbindelse til sjælens og Universets visdom.


Jeg vil kun anbefale denne healing, hvis du allerede har foretaget et grundigt healings- og oprydningsarbejde og kan fornemme, at en genfødselsproces er i sin vorden. Ikke fordi healingen ellers kan gøre skade, men fordi den ikke vil hjælpe dig nævneværdigt. Du skal selv have banet vej for, at der er plads i dig til at få udfoldet de oprindelige programmer, for at jeg kan hjælpe dig med resten, som er den mere alkymistiske del.


Det kan være en god idé at bestille den udvidede healingssession på 2,5 time, hvis du ved, at du vil have denne healing, da den kan tage lidt længere tid end andre healinger. Alternativt kan det splittes op i to standard healingssessioner.