Genaktivering af de oprindelige programmer

Har vi oplevet langvarige følelsesmæssige pres og traumer, kan det give et knæk, så det der oprindeligt var meningen, vi skulle udleve i dette liv, ikke kan udleves helt. 


Opdragelse, slægtskarma og traumatiske oplevelser kan ligge som et tykt lag uden på vores essens og skygge for den sande natur på en måde, så vi er blevet afkoblet dele af de oprindelige programmer, der blev skabt forud for inkarnationen.


Der er ligesom en del af planen for dette liv, der ikke kan udføres og en del af det puslespil, der udgør os, der ikke kan samles helt. 


Denne healing arbejder på et meget højfrekvent og teknisk plan med at samle puslespillet igen og kan være en hjælpende hånd i din egen genfødselsproces.


Den forløser og samler dig og hjælper med at genetablere kontakten til dine oprindelige programmer, unikke kodninger og sjælskompetencer.


Healingen forbinder dig med de programmer, du er blevet afkoblet og skaber en stærkere forbindelse til sjælens og Universets visdom i det omfang, som du er klar til.


Altsammen sker i overensstemmelse med den oprindelige plan/den "drejebog", der er skrevet til dig og den person, du er nu.


Måske lyder det hele lidt kryptisk og diffust... og det er det sådan set også ;-) Det her er en af de healinger, man skal vælge, fordi det intuitivt giver mening. Mentalt behøver ingen af os at forstå det.


NB! Jeg vil kun anbefale denne healing, hvis du allerede har foretaget et grundigt healings- og oprydningsarbejde og kan fornemme, at en genfødselsproces er i gang. Ikke fordi healingen kan gøre skade, men fordi den ellers ikke vil hjælpe dig nævneværdigt. Du skal selv have banet vej for, at der er plads i dig til at få udfoldet de oprindelige programmer, for at jeg kan hjælpe dig med resten, som er den mere tekniske del.


Det kan være en god idé at bestille den udvidede healingssession på 2,5 time, hvis du ved, at du vil have denne healing, da den kan tage lidt længere tid end andre healinger.