HEALING AF GRUNDSÅRET


Vi har nok alle et meget ømt smertenspunkt inde i os, hvor vi stort set altid mister balancen og vælter, når vi bliver ramt og nogen sætter tommelfingeren ind i såret. Det sted kalder jeg grundsåret.


Grundsåret er dannet ud fra de mest smertefulde erindringer, vi bærer på. Det er ofte kommet af svigt, manglende kærlighed og støtte i livet, da vi havde mest brug for det. Meget ofte er der tale om en "såret indre barn" problematik, men det kan også rumme traumer fra tidligere liv og fra slægten. Indimellem er der også en vigtig livslektie knyttet til det.


Vi kan måske ellers føle, at vi har ret godt styr på tingene. Vi har masser af selverkendelse, har et solidt greb i vores fundament og handler afbalanceret og klogt. På mange måder er alt faktisk godt.


Men når vi rammes ind i grundsåret, kan det gå fuldstændig fløjten. Vi bliver overmandet af smerten, mister balancen og kommer til at handle uhensigtsmæssigt ud fra vores grundsår i stedet for situationen, som den virkelig er. Det skaber ofte rod og forviklinger i omgangen med andre mennesker, ikke mindst i kærlighedslivet, beslutningsprocesser bliver mudrede og vi mister kontakten til os selv.


Det kan være så lidelsesfuldt et sted at være, at det giver os følelsen af nærmest at gå i stykker, uden at kunne samle os selv op igen, når vi bliver ramt og vi kan kreere alle mulige uhensigtsmæssige forsvarsmekanismer, for at forsøge at undgå denne smerte.


”Healing af grundsåret” er en af mine mest dybtgående healinger. Den understøtter processen med forløsning og opheling af dette dybt smertefulde sted i dig, så du fremover lettere kan holde balancen, selv om du bliver såret på ny.


Det er en healing, du måske kan have gavn af, hvis du har arbejdet meget med dig selv og er kommet langt, men stadig har følelsen af at tilte indimellem og miste dig selv og din kraft, når du bliver ramt på en bestemt måde.


Healingen hjælper desuden energetisk med at skille tingene af, så de temaer, du står i lige nu, bliver bedre adskilt fra lignende traumatiske hændelser fra fortiden. Hændelser, som forvrænger billedet af det, der er nu. Når du kan adskille fortiden og nutiden fra hinanden, bliver det nemmere at arbejde med de udfordrende situationer, du er i lige nu, på en mere konstruktiv måde.


For de, der har fået kernehealing, kan den evt. bruges som et supplement dertil, da den arbejder med traumer fra både dette og tidligere liv og den del af vores barndomstraumer, der stadig spøger på trods af kernehealingen.


Det er et must, at du kender dig selv og kan håndtere at være i den proces, der kan komme i perioden, hvor du arbejder med dette emne, da de gamle følelser evt. kan komme rullende ind over dig i takt med, at de bliver vibreret frem for at blive set, erkendt og forløst. Ofte starter denne proces, på et ubevidst plan, allerede når du beslutter dig for, at du vil have healingen og bestiller tiden. Skal du have fuld effekt af healingen, er det nødvendigt at du går ind i denne proces.

 

Forløbet og antallet af healinger vil være individuelt og er bl.a afhængig af, hvor dybt dit grundsår er og hvor meget du tidligere har arbejdet med dette tema. Nogen kan nøjes med 1-2 healingssessioner, andre skal have 4-5. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing af grundsåret

Copyright @ All Rights Reserved