Grundsåret er vores dybeste smertenspunkt og det sted indeni, hvor vi føler os mest skrøbelig og flosset. 


Grundsåret er dannet af de mest smertefulde erindringer, vi bærer på. Det kan være kommet af svære svigt, et langvarigt følelsesmæssige pres og/eller en grundlæggende følelse af manglende kærlighed og støtte, da vi havde mest brug for det. 


Når vi rammes ind i grundsåret, mister vi nemt balancen og tilter. Vi bliver overmandet af følelsesmæssige reaktioner og kommer til at overreagere og kan føle, at vi mister kontakten til os selv og vores styrke. 


Grundsåret kan være så sårbart og lidelsesfyldt, at det giver os følelsen af at gå i stykker, uden at kunne samle os selv op igen, når vi bliver ramt ind i det. Derfor kreerer vi alle mulige forsvars- og undvigemekanismer for at undgå denne smerte. Problemet med forsvarsmekanismerne er bare, at de sjældent hjælper og ofte blot afskærer os fra glæden og livsudfoldelsen.


Der er ofte en stor portion barndomstraumer og problematisk moder- og faderbinding i såret. Som regel er der dog mere i det end det. I et grundsårstema kan der både være tale om knæk, vi har fået i voksenlivet samt være elementer af karmiske og slægtsindbårne traumer. 


”Healing af grundsåret” er en af mine mest tilbundsgående healinger. Den understøtter processen med forløsning og opheling af dit grundsår og healer fra bunden og hele vejen op.


Den tager fat i alle de forskellige lag, der måtte være og kan betragtes som en mere dyb og bred healing end f.eks. "Healing af det Sårede Indre Barn", der arbejder med lidt af det samme.


Det er en healing, du måske kan have gavn af, hvis du, på trods af et stort selvudviklingsarbejde, stadig har følelsen af at have et grundlæggende smertenspunkt, som indimellem tager magten fra dig.


For de, der har fået kernehealing, kan den evt. bruges som et supplement, da den arbejder med traumer fra både dette og tidligere liv og den del af vores barndomstraumer, der stadig spøger på trods af kernehealingen.


Selv om grundsåret heales, kan det tage tid at få opbygget noget nyt og mere sundt i dit følelsesvæsen. Healingen skal derfor ikke ses som et quick fix, men den kan være en stor hjælp til den del af din indre heling, du har svært ved at nå selv.


Hvis du ønsker fuld effekt af healingen, skal du være klar til at gå ind i healingsprocessen. Indimellem kan de gamle følelser kortvarigt dukke op igen i takt med, at de bliver vibreret frem for at blive erkendt og forløst. Ofte starter denne proces på et ubevidst plan, allerede når du beslutter dig for, at du vil have healingen og bestiller tiden.


Processen og antallet af healinger er individuelt. For nogle få kan det være nok med en enkelt healing, men du skal regne med, at der skal flere til end det. Et godt bud er 3-5 healinger.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing af grundsåret