Grundsåret er vores dybeste smertenspunkt og det sted indeni, hvor vi føler os mest skrøbelig og flosset. 


Grundsåret er dannet af de mest smertefulde erindringer, vi bærer på. Det kan være kommet af svære svigt, et langvarigt følelsesmæssige pres og/eller en grundlæggende følelse af manglende kærlighed og støtte, da vi havde mest brug for det. 


Når vi rammes ind i grundsåret, mister vi nemt balancen og tilter. Vi bliver overmandet af følelsesmæssige reaktioner og kommer til at overreagere og kan føle, at vi mister kontakten til os selv og vores styrke. 


Grundsåret kan være så sårbart og lidelsesfyldt, at det giver os følelsen af at gå i stykker, uden at kunne samle os selv op igen, når vi bliver ramt ind i det. Derfor kreerer vi alle mulige forsvars- og undvigemekanismer for at undgå denne smerte. Problemet med disse forsvarsmekanismer er bare, at de sjældent hjælper og ofte blot skaber endnu mere smerte.


Der er som regel en stor portion barndomstraumer og problematisk moder- og faderbinding i såret. Der ligger dog ofte mere i det end det. I et grundsårstema kan der både være tale om knæk, vi har fået i voksenlivet samt være elementer af karmiske og slægtsindbårne traumer og healingen arbejder derfor med alle de forskellige lag, der kan være af problematikken.


”Healing af grundsåret” er en af mine mest dybtgående healinger og kan betragtes som en mere dyb og bred healing end f.eks. "Healing af det Sårede Indre Barn", der arbejder med lidt af det samme. Den understøtter processen med forløsning og opheling af et af de mest smertefulde og knuste steder i dig ved at gå helt til roden af problematikken og heale op fra bunden og hele vejen op.


Det er en healing, du måske kan have gavn af, hvis du, på trods af et stort selvudviklingsarbejde, stadig har følelsen af at have et grundlæggende smertenspunkt, som indimellem tager magten fra dig.


For de, der har fået kernehealing, kan den evt. bruges som et supplement, da den arbejder med traumer fra både dette og tidligere liv og den del af vores barndomstraumer, der stadig spøger på trods af kernehealingen.


Selv om grundsåret heales, kan det tage tid at få opbygget noget nyt og mere sundt i dit følelsesvæsen. Healingen skal derfor ikke ses som et quick fix, men kan være en stor hjælp til den del af din healingsproces, du har svært ved at komme til bunds i selv.


Det er en healing, du skal være klar til. Det er et must, at du kan håndtere at være i den proces, der evt. kan komme, mens du arbejder med dit grundsårstema, da gamle følelser kan dukke op igen i takt med, at de bliver vibreret frem for at blive set, erkendt og forløst. Ofte starter denne proces, på et ubevidst plan, allerede når du beslutter dig for, at du vil have healingen og bestiller tiden.


Processen og antallet af healinger er individuelt. For nogle kan det være nok med en enkelt eller to healinger, men du skal regne med, at der skal flere til end det. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing af grundsåret

Copyright @ All Rights Reserved