Healing af det sårede indre barn og afbalancering af den feminine og maskuline kraft

Denne healingsenergi healer på den sårede og ubalancerede del af os, som er kommet af manglen på støtte, omsorg og betingelsesløs moder- og/eller faderkærlighed i de første og mest grundlæggende år af vores liv.


Den healer på hjertet, hvor smerten over ikke at være blevet elsket og set tilstrækkeligt, har gjort os skævvredne og får os til at reagere ud fra en underskudstilstand, der hører det sårede indre barn til, istedet for vores voksne og hele jeg. Dette skaber ofte problemer i vores relationer, ikke mindst i parforholdet.


Udover at skabe problemer med kærlighed, både i forhold til selvkærlighed og kærlighedsrelationer, kan manglen på moder- og faderkærlighed skabe ubalancer i vores feminine og maskuline side. I stedet for at have to modpoler, der afbalancerer og supplerer hinanden, kan den ene side være alt for dominerende og den anden nærmest ikke-eksisterende.


Energien healer ved hjælp af bl.a. den universelle moder- og faderenergien dybt inde i det sår, som er blevet skabt af manglen på kærlighed og "fylder hullet ud" med den rene og betingelsesløse moder- og faderkærlighed.


Den hjælper os med at forene vores modpoler, så vi bedre kan integrere de forskellige modsatrettede sider og bruge dem som det ultimative styrke- og balancepunkt. Desuden styrker den vores kontakt til den rene universelle feminine og maskuline kraft og støtter os i at udfolde disse sider i os selv.