MERLINS DRÅBE

Merlins Dråbe - en støtte til udfoldelse af dine iboende kompetencer

 

Vi bringer alle et hav af erfaringer, kundskaber og færdigheder med os ind i livet, når vi fødes. Vores medfødte kompetencer er en god og unik blanding af nedarvede kundskaber, som har ligget i generne i adskillige generationer og en helt speciel viden, som vores sjæl bringer med sig.

 

En del af disse kompetencer kan vi imidlertid have svært ved at komme i kontakt med. Der kan være mange forskellige grunde til, at vi ikke kan udfolde vores fulde potentiale, men jeg ser ofte, at der på et tidspunkt er blevet lukket ned for adgangen til nogle af vores sjæls- og slægtsindbårne kompetencer, pga. forskellige traumatiske hændelser i tidligere liv og/eller i vores slægt. Desuden har mange af os sjælskompetencer, der har været lukket ned i en periode, indtil tiden igen blev moden til at anvende dem.

 

Denne healingsenergi arbejder med at forløse det, der ligger til grund for, at der er blevet lukket ned og genforener dig med de kompetencer, du er parat til at åbne op for igen, så de igen er frit tilgængelige for dig. Derudover giver energien dig en støtte til at stå ved dit potentiale i stolthed og ærbødighed og udfolde det på den måde, der er den rette for dig.

 

Healingsformen hedder i daglig tale "Merlins Dråbe", da det er den magiske, åndelige mester Merlin, der står bag healingsenergien. Energien er hentet ned i Japan i forbindelse med en spirituel energetisk rejse, som jeg var på i efteråret 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved