Spirituel udfoldelse

 I denne healing vil der være fokus på at udfolde, styrke og balancere din spirituelle åbning og kontakten til din sjæl. 


Det kan være en healing for dig, der er klar til at åbne mere op for din spirituelle kontakt og gerne vil have en støttende, energetisk hånd til processen.


Måske fordi balancen og jordforbindelsen skal sikres imens, eller fordi du har blokeringer i forhold til udfoldelsen. Eller fordi du skal have lidt hjælp til at få åbnet op til dele af dine sjælsindbårne kompetencer, som du ikke kan få fat om selv.  Eller også ligger der bare et eller andet på sjælsplanet, som du ved, du skal have forløst, selv om du ikke kan sige, hvad det er. 


Uanset årsagen, så vil healingen blive designet til dig og der, hvor du er lige nu. Vi forcerer ikke noget og går kun så langt, som du er klar til. 


Jeg finder ikke din spirituelle vej for dig, for det kan kun du gøre. Jeg holder blot et healingsfelt for dig, hvor vi bruger mine kompetencer til at række meget højt op til nogle lag, du kan have svært ved at nå på egen hånd.


Vi arbejder ikke blot med at række højt op i denne healing, men også med at integrere din spirituelle kontakt i det fysiske. Jeg hjælper dig med at trække din sjælsbevidsthed dybere ind i kroppen, så der er en solid ankring og vi "hæfter enderne" i dit fundament, så åbningen bliver balanceret og jordbunden.