Spirituel udfoldelse

 

I denne healing vil der være fokus på din spirituelle åbning. 


Det kan være en healing for dig, der er klar til at åbne mere op for din spirituelle kontakt, men har brug for en hjælpende hånd til det.


Måske fordi balancen og jordforbindelsen skal sikres imens, eller fordi du har blokeringer i forhold til udfoldelsen. Eller måske skal du have lidt hjælp til at få åbnet op til nogle dele af dine sjælsindbårne kompetencer, som du ikke kan få fat om selv.


Healingen vil blive designet til dig og der, hvor du er lige nu. Vi forcerer ikke noget og går kun så langt, som du er klar til. 


Jeg finder ikke din spirituelle vej for dig, for det kan kun du gøre. Men jeg holder et healingsfelt for dig, der åbner op til nogle lag, du kan have svært ved at nå selv.


Jeg sørger undervejs for, at hele dig er med i processen og vi arbejder således ikke blot med at række højt op, men i høj grad også med at integrere din spirituelle kontakt i det fysiske. Der vil hele tiden være en solid ankring i dit menneskevæsen og vi "hæfter enderne" i dit fundament, så åbningen bliver balanceret.