HEALINGSKURSER OG SPIRITUELLE REJSER

Kurser og spirituelle rejser

Planlagte kurser bliver løbende slået op her på siden og på min Facebookside "Healing og energiarbejde v. Tina Dølrath Isaksen". 

Har du gode ideer og ønsker til kurser og events, så kontakt mig gerne. Er der deltagere til det, tager jeg også gerne udenfor Aarhus. 

 

  

AARHUS D. 30.3.19 KL. 10-18.00

HEALINGSKURSUS I FUNDAMENTSHEALING

 

Jeg holder kursus i Fundamentshealing - en healingsenergi, der styrker dit indre anker.

 

Du vil på dagen lære at give healingen til andre, men du kan også deltage, hvis du mest vil arbejde med at styrke dit eget fundament og ikke vil bruge healingen på andre. Ønsker du at bruge healingen på andre, er det en fordel, at du har erfaring med healing/energetisk arbejde. Ønsker du mest at styrke dit eget fundament, kræver det kun, at du har lyst til at deltage.

 

 

BESKRIVELSE AF HEALINGSENERGIEN

Fundamentshealing er en healingsenergi, der har fokus på at styrke dit fundament, dvs. den del af dig, som hjælper med at holde balancen i livet. Healingen støtter dig i at komme i kontakt med din egen styrke og livskraft og hjælper dig med at få et solidt fodfæste i hverdagen, også når livet er lidt rigeligt udfordrende.

 

Healingsenergien bygger energetisk dit fundament op igen, hvor det er blevet skadet. Energien arbejder primært inde omkring rygraden og korsbenet, da dette område spiller en stor rolle, når vi taler om vores fundament, indre styrke og livsenergi.

 

Der er en høj grad af fysisk healing af nakke og rygområdet i healingsenergien. Omkring rygmarven findes der desuden et ankringspunkt mellem din sjæl og din fysiske krop og den energetiske vibration er meget høj i dette område. Fundamentshealing arbejder også med dette ankringspunkt og med at opgradere kroppens vibration.

 

 

HVORDAN FOREGÅR KURSET

Da jeg arbejder guidet, er der blot et tema for dagen og ikke et detaljeret program. Du kan dog godt regne med, at en stor del af dagen går med at hæve din krops vibration og styrke dit eget fundament. Desuden vil du blive energetisk forberedt og til sidst aktiveret til at kunne give healingen til andre.

Inden vi slutter dagen, vil vi udveksle Fundamentshealing to og to.

 

Vægten ligger på den energetiske formidling. Hvis du er mest til guidede meditationer med en masse ord, vil du derfor måske komme til at kede dig. Er du til gengæld vild med meget kraftfuld, transformerende magisk healing, fra du kommer, til du går, er det sikkert lige noget for dig :-)

 

 

PRAKTISK INFO

Kurset bliver afholdt i Mejlgade 19, 1. sal, 8000 Aarhus C.

 

Jeg sørger for, at der er kaffe, the og lidt sødt at spise. Du skal selv medbringe frokost.

Vi holder ca. 1 times frokostpause.

 

Prisen er kr. 1200,-

Betaling foregår via mobilepay tlf. 53230 senest d. 28.3. 

 

Du kan følge begivenheden på Facebook her: 

https://www.facebook.com/events/2367311560212522/

 

 


 

AARHUS D. 13.4.19 KL. 10-17

HEALINGSWORKSHOP - GENÅBNING AF SJÆLSKOMPETENCER

 

En healingsworkshop, hvor du får energetisk støtte til at genåbne og udfolde nedlukkede sjælskompetencer og åbne yderligere op for kontakten til din sjæls oprindelse.

 

Vi bringer alle et hav af erfaringer, kundskaber og færdigheder med os ind i livet, når vi fødes. Vores medfødte kompetencer er en god og unik blanding af nedarvede kundskaber, som har ligget i generne i adskillige generationer og en helt speciel visdom, som vores sjæl bringer med sig.

 

En del af disse kompetencer kan vi have svært ved at komme i kontakt med. Det kan der være mange grunde til, men ofte er det fordi, der i en tidligere inkarnation er blevet lukket ned for adgangen til nogle af vores iboende kompetencer grundet voldsomme, traumatiske hændelser.

 

Desuden har flere af os, der har arbejdet spirituelt i mange inkarnationer fået nedtonet eller helt fraspaltet visse sjælsaspekter på et tidspunkt, enten fordi vi har misbrugt vores evner eller fordi tiden ikke har været moden til at anvende dem.

 

OM WORKSHOPPEN

På denne dag holder jeg et healingsfelt for deltagerne i samarbejde med min primære guide Merlin og et stærkt bevidsthedsfelt af jordiske og kosmiske magiske mestre.

 

Det er aldrig til at sige, hvad der præcist kommer til at ske på disse workshops, da jeg følger den energi, der kommer til mig fra bevidsthedsfeltet.

Du kan dog godt regne med at få meget kraftfuld healing, fra du kommer, til du går. Du vil få healing, der hjælper dig med at forløse det, der ligger til grund for nedlukningen af de sjælsindbårne kompetencer samt healing, der opgraderer, omprogrammerer og udvider, så du kan tage mere af din sjæls visdom til dig. Desuden vil du få healing, der hjælper dig med at åbne yderligere op for kontakten til det sted, hvor din sjæl kommer fra.

 

Alt sammen på en måde, der passer ind i det liv og den tid, du lever i nu og hele tiden med fokus på at integrere det i det fysiske fundament, så du kan bruge det nye på en jordbunden og balanceret måde.

 

PRAKTISK INFO

 

Pris: kr. 1000,-

Max. deltagerantal: 14

 

Betaling er via MobilePay tlf. 53230 senest d. 11.4. Har du ikke Mobilepay, så kontakt mig, så finder vi ud af noget andet.

Melder du afbud før d. 11.4 refunderes hele beløbet, efter denne dato får du halvdelen af beløbet tilbage.

 

Kursussted: Holistisk Center, Mejlgade 95, 8000 Aarhus C.

 

Vi holder ca. 1 times frokostpause midt på dagen. Der vil være kaffe, te og lidt snacks, men du skal selv medbringe frokost.

 

Vel mødt til en magisk dag :-)

 

Du kan følge begivenheden på Facebook her: 

https://www.facebook.com/events/2250894638363390/

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved