DNA-HEALING MED OMKODNING

DNA-HEALING MED OMKODNING

 

Denne omkodningshealing er en meget dybtgående transformationshealing, hvor jeg samler alle de kompetencer, jeg har i forbindelse med omkodning af DNA. Udover at afbalancere uhensigtsmæssige instinktlag og evolutionsbetingende programmeringer, indeholder healingsmetoden også en del af det, som jeg arbejder med i "Forløsning af Slægtsindbårne Traumer" og "Fundamentshealing". (Du kan læse om disse healingsmetoder andetsteds på hjemmesiden)

 

Omkodningshealingen vil heale i mange lag, både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Der vil blive arbejdet med at afbalancere koder og programmeringer, vi har siddende i vores gener, som stammer helt tilbage til urmennesket. Programmeringer som skaber automatreaktioner baseret på frygt og angst den dag i dag og som forhindrer os i at trives og udvikle os som bevidste mennesker i den nye tid.

 

Healingen opgraderer desuden bevidstheden i dine celler, så de vibrerer i et højere frekvensniveau. Den vækker den oprindelige, universelle cellehukommelse om en anden mere åndelig virkelighed, der rækker langt ud over den, vi har levet i indtil nu som mennesker, reetablerer forbindelsen til universet og hjælper dig med at trække sjælsbevidstheden dybere ind i kroppen.

 

Du får healing i ca. 2 timer med en kort pause halvvejs. Healingen går meget dybt og det er muligt, at du kan være træt og alment fysisk påvirket i nogle dage efter. Jeg vil derfor råde dig til at få healingen, når du har tid til at tage det lidt med ro i et par dage.

 

For mange vil det være hensigtsmæssigt med en opfølgende "almindelig" healing efter ca. 1 måned.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved