Klientudtalelser


Klientudtalelser en-til-en healingssessioner: 


Marianne:

Kan kun anbefale Tinas hjælpende hånd til udvikling og transformation. Det er ikke en hvilken som helst hånd Tina og hendes team af hjælpere giver. Kan specielt anbefale grundsårshealing, som er den af Tinas healinger der har rykket mest mærkbart for mig.


Merethe:

Jeg vidste at jeg bar på nogle mønstre der var fra min slægt men kunne ikke forandre dem (på trods af ihærlig indsats)  og fik derfor 2 af Tina's slægtshealing.

Både under og efter healingerne var det tydelig at blokeringerne blev transformeret - og det slap sit tag i mig hvilket var en stor lettelse.  Jeg er der nu hvor jeg selv kan arbejde med de mønstre der er tilbage, hvilket var helt umuligt inden. Så mine bedste anbefalinger.


Bettina:

Tinas healing er den bedste jeg nogensinde har fået. Den forandrer virkelig.

Efter to healinger er jeg blevet groundet og styrket på alle måder. Jeg hviler i mig selv, er (næsten) ikke bange mere. Jeg mærker at der er endnu mere kraft og liv jeg skal have fat i, så jeg glæder mig til flere healinger.

Mine klareste og varmeste anbefalinger, hvis der er noget du gerne vil forandre i dit liv.

Tina er en stor kapacitet.

Stor tak!


Sanne:
Under din healing (healing og opgradering af fundamentet) fik jeg en fornemmelse at jordbundethed, solid ankring og glæde. Derefter følte jeg, at jeg blev løftet op på et andet energiniveau, et højere plan. Min rygrad var total ret og jeg fornemmede, at jeg ikke sådan lige var til at få ud af kurs eller vælte.

Energierne arbejdede videre. Jeg følte det som hele min krop (knogler) blev fyldt op. Jeg fornemmede energi og dufte og fik en følelse af en kåbe over mine skuldre og fornemmelsen af tryghed.

Healingen føles som den har transformeret et meget gammelt traume. Jeg har følelsen af at kunne bevæge mig op i et højere energilag, hvor jeg nu har et nyt repareret fundament og står solidt. Følelser m.m vil ikke vælte mig sådan lige. Føler at fra det nye fundament er der også en god energistrøm fra jorden og fra universet.


Marianne:

Jeg har oplevet en meget kraftig virkning af Tinas Fundamentshealing. Jeg følte mig vitaliseret fra det ene øjeblik til det andet under healingen - specielt i hovedet (hjernen tror jeg), men mærkede også en effekt helt ud i fingre og fødder. Det føles som om healingen har virket på flere svage steder i rygraden - bl.a. på en gammel piskesmældsskade, - som om den har genoprettet en forbindelse til hjernen.


Jette:

Den bedste anbefaling herfra. Den healing type (Reduktion af Stress i Nervesystemet) er ekstrem effektiv. Så er du ligesom mig for meget oppe i hovedet og trænger til at de gode forandringer sker, at få givet slip på "dødvægten" eller hvad du nu kalder det der tynger dit system, uden du skal tænke og tale - så kan jeg varmt anbefale Tinas Anti-stress behandling. Den er særdeles effektiv og implementerer forandringer på flere plan permanent. Tak Tina.


Karina:

Er fuld ud tilfreds med Tinas healing. Kan kun sige rigtig godt om hendes arbejde og det hun har gjort for mig. I mit tarm kræft forløb har jeg haft mange smerter i maven pga af stråling, efter første behandling hos Tina er smerterne hel væk, har nu fået to behandlinger indtil videre og har stadig ingen mave smerter.

Jeg er meget taknemmelig for at hun har gjort mig smertefri og fået mere ro i kroppen.

Kan varmt anbefale at blive healet hos Tina.


Sara:

Kraftfuld, jordnær, dygtig og kompetent healer og kanal. Tina får hermed en varm og velbegrundet anbefaling fra mig.


Karen:

Jeg har længe gået og været totalt handlingslammet og i ét med alle mine processer. Har været meget rådvild og ude af stand til at aktivere mig selv i den grad jeg i virkeligheden ønsker det.

Tina gav mig først én behandling og jeg følte en klar med udefinerbar forandring. Følte mig mere robust og stærkere i mig selv og det var som om jeg begyndte at tage tyren ved hornene og gøre noget ved de vaner, der stod i vejen for mig. Efter 2-3 uger fik jeg en behandling til og - BUM - så var det som om jeg straks blev sat på plads. Efter healingen gik jeg i gang med en masse kreative projekter, som har ligget og kaldt på mig i uger, måneder og år. Jeg er skredet til handling på idéer, der har rumsteret i mit hoved i måneder, men som jeg har været usikker på.

Jeg føler mig langt mere tryg i mig selv og det er som om jeg pludselig ikke er bange for at fejle mere. Jeg gør bare - uden at tænke. Det er en vidunderlig fornemmelse og jeg er dybt dybt taknemmelig.Udtalelser efter deltagelse i healingskurser:


Sanne:

Jeg har tidligere deltaget i Tinas kursus “Frigiv din sjæls kompentencer” og har i i den grad haft glæde at kurset.
Jeg fik under kurset, ved den afsluttende healing vist mine healingsevner og mærkede dem også meget kraftigt. Jeg fik i mit indre af vide, at jeg skulle stole på dem, dygtiggøre mig, gå på kurser, og tage viden ind, samt at jeg ville finde min egen vej med bl.a. healingen.
Jeg havde nogle spørgsmål omkring noget andet, jeg havde kigget på, men fik af vide, det ikke var lige nu, jeg skulle beskæftige mig med det.
Efterfølgende har jeg mærke en meget større tiltro til mine evner.
Det er gået stærkt med min udvikling efter kurset.
Jeg lytter nu til min intuition, som tidligere blev lukket ned, pga. usikkerhed.
Jeg har også bemærket at jeg fornemmer energierne omkring mig i naturen og mine medmennesker, og jeg stoler på det jeg fornemmer.
Jeg har en helt anden sikkerhed og jeg kommunikerer også min indre viden og oplevelser ud, det er virkelig befriende og berigende.
Jeg får mange billeder i forbindelse med mine healinger og i mine meditationer.
Jeg er stadig på vej og synes der dukker mange nye indsigter og ny viden op i mit indre.
Kurset har for mig været en stor, stor gave.


Jette:

(efter deltagelse i kurset "Indre Barn og Balance i den Feminine & Maskuline Kraft")

Jeg er meget overrasket over den dybe og lange, effektive virkning denne healing satte i gang.

Jeg har i mange år modtaget terapi af alle slags og arbejdet med at slippe de tunge ting fra skilsmissen. Jeg fingertester og tester, at denne indre barn healing har healet resten af de sårede følelser i forb. m skilsmissen.

Jeg vil gerne sige dig tak. For den skilsmisse har virkelig invalideret mig i mange år. Den er nu healet og jeg kan få fred.

Det skal siges, at min fysiske krop også har reageret - min mave og tarm i særdeleshed.

Det er for vildt, som din healing virker.