Lidt om mig og hvordan healingen foregår

 

Jeg er født i 1969 og er uddannet lægesekretær, hvilket jeg stadig arbejder som på deltid.


Jeg har medfødte evner indenfor healing, sansning og håndtering af energi. Evnerne, som de er i dag, har været lang tid undervejs og krævet et stort indre arbejde at få udfoldet på en balanceret måde. Det er bl.a. sket gennem en længere selvudviklings- og transformationsvej, som vist aldrig stopper. 


Man kan ikke sige, at jeg tilhører en bestemt "skole" indenfor healing, men jeg arbejder via en alkymistisk og magisk tilgang med bl.a. at skabe nye healingsenergier, der forløser fortidens smerte og transformerer det, der forskyder os fra vores sande natur. 


Jeg er primært autodidakt, men har bl.a. udvidet mine kompetencer ved at tage en kernehealeruddannelse i 2015-16 ved Marianne Lane. 


Selv om healing indimellem kan virke som noget småsyret stuff, er det vigtigt for mig at få healing og spiritualitet gjort til noget naturligt og virkelighedsnært. Jeg vil have tingene ned på jorden - og gerne iblandet noget humor og en god portion selvironi. 


Jeg kalder mig selv healer og energiarbejder, men betragter mest mig selv som håndværker. En energetisk finmekaniker, om du vil. 

Man kan måske også bare kalde mig energinørd ;-)HVORDAN FOREGÅR EN SESSION HOS MIG

Når du kommer til en session, tager vi en kort snak og finder ud af, hvad vi skal have fokus på.


Du ligger på en briks fuldt påklædt og for det meste er healingen uden håndspålægning. Jeg bruger min klarfølelse undervejs og vi taler om det, jeg mærker, men der vil ikke være tale om samtaleterapi eller decideret clairvoyance.


Nogle mærker en masse indre aktivitet under healingen, andre mærker ikke så meget andet end ro og falder måske i søvn. 


Mine healinger går dybt og er effektive. Energien kan arbejde videre i dig lang tid efter og sætte gang i meget. Både følelsesmæssigt, fysisk og åndeligt. 


Selv om healingerne omkoder og arbejder i dybden, er der ikke tale om et quick fix. Det er en hjælp-til-selvhjælp, hvor jeg holder et healingsfelt for dig, som du kan vælge at træde ind i. 


I dette healingsfelt er jeg mest af alt et midlertidigt redskab, der kan hjælpe dig med at nå til roden af en problematik og få hevet rødderne med op. Det er et samarbejde, hvor jeg udfører mit håndværk og du samtidig gør dit til, at transformationen kan ske.