Lidt om mig og hvordan healingen foregår

 

Jeg er født i 1969 og er uddannet lægesekretær, hvilket jeg stadig arbejder som på deltid.


Jeg har medfødte evner indenfor healing, sansning og håndtering af energi. Evnerne, som de er i dag, har dog været lang tid undervejs og krævet et stort indre arbejde at få udfoldet på en balanceret måde. Det er bl.a. sket gennem en lang og noget kringlet selvudviklings- og transformationsvej, som vist aldrig stopper. 


Desuden har jeg udvidet mine kompetencer indenfor healing gennem adskillige kurser og taget kernehealeruddannelsen i 2015-16 ved Marianne Lane. 


Jeg tager healingsarbejdet meget seriøst og er ambitiøs, især i forhold til mit arbejde med at skabe nye healingsenergier, der kan bruges til forløsning af det, der forskyder os fra vores sande natur. 


Samtidig er det vigtigt for mig at få alt det her med healing og spiritualitet gjort til noget naturligt og virkelighedsnært. Jeg mener, at spiritualitet indimellem bliver for ophøjet og sat i nogle rammer, hvor vi skal være på en bestemt måde for at være "rigtige" spirituelle. Det mener jeg er totalt misforstået. Jeg vil have tingene ned på jorden - og gerne iblandet noget humor og en god portion selvironi. 


Jeg kalder mig selv healer og energiarbejder, men betragter mest mig selv som håndværker. En energetisk finmekaniker, om du vil. 

Skal der sættes en anden betegnelse på, vil det være magiker...og lidt af en energinørd.HVORDAN FOREGÅR EN SESSION HOS MIG

Når du kommer til en session, tager vi en kort snak og finder ud af, hvad vi skal have fokus på.


Du ligger på en briks fuldt påklædt og for det meste er healingen uden håndspålægning. Jeg bruger min klarfølelse undervejs og vi taler om det, jeg mærker, men der vil ikke være tale om samtaleterapi eller decideret clairvoyance.


Nogle mærker en masse indre aktivitet under healingen, andre mærker ikke så meget andet end ro og falder måske i søvn. 


Mine healinger går dybt og er effektive. Energien kan arbejde videre i dig lang tid efter og sætte gang i meget. Både følelsesmæssigt, fysisk og åndeligt. 


Selv om healingerne omkoder og arbejder i dybden, er der ikke tale om et quick fix. Det er nærmere en hjælp-til-selvhjælp, hvor jeg holder et healingsfelt for dig, som du kan vælge at træde ind i.


I dette healingsfelt kan jeg hjælpe dig med at nå til roden af en problematik og få hevet rødderne med op. Det er et samarbejde, hvor jeg udfører mit håndværk og du samtidig gør dit til, at transformationen for alvor kan ske. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved