Lidt om mig og hvordan healingen foregår

 

Jeg er født i 1969 og er uddannet lægesekretær, hvilket jeg stadig arbejder som på deltid. Lægesekretærjobbet og mit arbejde på sygehuset giver mig en god mulighed for både at have det etablerede system og den alternative verden med mig, hvilket jeg sætter stor pris på.


Mine evner indenfor healing, sansning og håndtering af energi har taget mange år og et stort indre arbejde at få forfinet og udfoldet på en balanceret måde. Det er bl.a. sket gennem en længere selvudviklings- og transformationsvej, som vist aldrig stopper. 


Jeg tilhører ikke nogen bestemt "skole" indenfor healing, men jeg arbejder via en alkymistisk tilgang med at skabe nye healingsenergier, der omkoder, forløser fortidens smerte og transformerer det, der forskyder os fra vores sande natur. 


Jeg er primært autodidakt, men har bl.a. udvidet mine kompetencer ved at tage en kernehealeruddannelse i 2015-16 ved Marianne Lane. 


Det er vigtigt for mig at få healing og spiritualitet gjort til noget uhøjtideligt og virkelighedsnært. Jeg vil have tingene ned på jorden og gerne iblandet noget humor og en god portion selvironi. For mig er spiritualitet ikke et fluffy new-age fænomen, men en naturlig del af livet. 


Jeg kalder mig selv healer og energiarbejder, men betragter mest mig selv som håndværker. En energetisk finmekaniker, om du vil. 

Man kan måske også bare kalde mig energinørd ;-)HVORDAN FOREGÅR EN SESSION HOS MIG

Når du kommer til en session, tager vi en kort snak og finder ud af, hvad vi skal have fokus på. Ud fra det skabes healingen, som passer specifikt til dig og din situation.


Du ligger på en briks fuldt påklædt og for det meste er healingen uden håndspålægning. Jeg bruger min klarfølelse undervejs og vi taler om det, jeg mærker, men der er ikke tale om samtaleterapi eller decideret clairvoyance. Nogle mærker en masse indre aktivitet under healingen, andre mærker ikke så meget og falder måske i søvn. 


Mine healinger omkoder og arbejder i dybden. Energien kan arbejde videre i dig lang tid efter og sætte gang i meget. Både følelsesmæssigt, fysisk og åndeligt. 


Det jeg tilbyder er ikke et quick fix, men en hjælp-til-selvhjælp. Jeg er ikke den, der holder dig i hånden på hele rejsen og fortæller dig, hvad du skal gøre, men jeg er et redskab, du kan benytte til at få løst nogle svære knuder op, så du bedre kan arbejde videre med tingene selv.  Dvs. der er tale om et samarbejde, hvor jeg udfører mit håndværk og du samtidig tager det ansvar, der skal til, for at den egentlige transformation kan ske.