Lidt om mig og hvordan healingen foregår

 

Jeg er født i 1969 og er uddannet lægesekretær, hvilket jeg stadig arbejder som på deltid.


Jeg har medfødte evner indenfor healing, sansning og håndtering af energi. Evnerne, som de er i dag, har dog været lang tid undervejs og krævet et stort indre arbejde at få udfoldet på en balanceret måde. Det er bl.a. sket gennem en længere selvudviklings- og transformationsvej, som vist aldrig stopper. 


Man kan ikke sige, at jeg tilhører en bestemt "skole" indenfor healing, men jeg arbejder via en alkymistisk og magisk tilgang med at skabe nye healingsenergier, der omkoder, forløser fortidens smerte og transformerer det, der forskyder os fra vores sande natur. 


Jeg er primært autodidakt, men har bl.a. udvidet mine kompetencer ved at tage en kernehealeruddannelse i 2015-16 ved Marianne Lane. 


Det er vigtigt for mig at få healing og spiritualitet gjort til noget naturligt og virkelighedsnært. Jeg vil have tingene ned på jorden og gerne iblandet noget humor og en god portion selvironi. For mig er spiritualitet ikke et fluffy new-age fænomen, men en naturlig del af mig. 


Jeg kalder mig selv healer og energiarbejder, men betragter mest mig selv som håndværker. En energetisk finmekaniker, om du vil. 

Man kan måske også bare kalde mig energinørd ;-)HVORDAN FOREGÅR EN SESSION HOS MIG

Når du kommer til en session, tager vi en kort snak og finder ud af, hvad vi skal have fokus på. Ud fra det skabes healingen, som passer specifikt til dig og din situation.


Du ligger på en briks fuldt påklædt og for det meste er healingen uden håndspålægning. Jeg bruger min klarfølelse undervejs og vi taler om det, jeg mærker, men der er ikke tale om samtaleterapi eller decideret clairvoyance. Nogle mærker en masse indre aktivitet under healingen, andre mærker ikke så meget og falder måske i søvn. 


Mine healinger omkoder og arbejder i dybden. Energien kan arbejde videre i dig lang tid efter og sætte gang i meget. Både følelsesmæssigt, fysisk og åndeligt. 


Der er ikke tale om et quick fix, men en hjælp-til-selvhjælp. Jeg holder et healingsfelt for dig, som du kan vælge at træde med ind i. I dette healingsfelt er jeg mest af alt et midlertidigt redskab, der kan hjælpe dig med at nå til roden af en problematik og få hevet rødderne med op.


Det er et samarbejde, hvor jeg udfører mit håndværk og du samtidig tager det ansvar, der skal til, for at den egentlige transformation kan ske.