Lidt om mig

 

Jeg er født i 1969 og er uddannet lægesekretær, hvilket jeg stadig arbejder som på deltid. 


Jeg har arbejdet professionelt med healing siden 2014. Mine evner indenfor sansning og håndtering af energi har taget mange år og et stort indre arbejde at få forfinet og udfoldet på en balanceret måde. Det er bl.a. sket gennem en længere selvudviklings- og transformationsvej, som vist aldrig stopper. 


Man kan ikke sige, at jeg tilhører nogen bestemt "skole" indenfor healing, men jeg arbejder via en magisk-alkymistisk tilgang med at skabe nye healingsenergier, der omkoder og transformerer det, der forskyder os fra vores sande natur. 


Jeg er primært autodidakt, men har bl.a. udvidet mine kompetencer ved at tage en kernehealeruddannelse i 2015-16 ved Marianne Lane. 


Det er vigtigt for mig at få healing og spiritualitet gjort til noget uhøjtideligt og virkelighedsnært. Tingene skal ned på jorden og gerne iblandes noget humor og en god portion selvironi. For mig er spiritualitet ikke et luftigt new-age fænomen, men en naturlig del af livet. 


Jeg kalder mig selv healer og energiarbejder, men betragter mest mig selv som håndværker. En energetisk finmekaniker, om du vil. Man kan også bare kalde mig energinørd ;-)