Lidt om mig

 

Healing, energiarbejde og selvudvikling har været en stor del af mit liv i mange år. Jeg har arbejdet professionelt med healing siden 2014, men opgaven med at få healet mig selv, samt balanceret og finjusteret mine evner indenfor energiarbejde, startede længe før det.


Jeg er primært autodidakt, men har gennem årene suppleret mine kompetencer gennem kurser og uddannelser, bl.a. gennem en kernehealeruddannelse i 2015-16 ved Marianne Lane. 


Min tilgang til energetisk arbejde er måske lidt anderledes end den, mange healere har. Min indgangsvinkel er lidt "håndværksagtig", og jeg har en lavpraktisk og alkymistisk tilgang til healing, som for mig primært er et værktøj, der kan hjælpe os med at blive frisat fra det, der forskyder os fra vores sande natur.


Ved siden af mit arbejde som healer arbejder jeg som lægesekretær på Aarhus Universitetshospital og har gjort dette i over 20 år.


Udover lægesekretærjobbet og afholdelse af kurser og healingssessioner, bruger jeg en stor del af min tid på at skabe nye healingsenergier og udføre andre former for energetisk arbejde. Jeg laver selvfølgelig også andet i mit liv, men healingen fylder meget, og jeg har altid gang i et eller andet energiarbejde.


Det er vigtigt for mig at få healing og spiritualitet gjort til noget uhøjtideligt og virkelighedsnært. Det er absolut ikke noget, der skal trækkes ned over hovedet på andre, ophøjes eller puttes i bestemte kasser. Tingene skal ned på jorden og gerne iblandes noget humor og en god portion selvironi. For mig er spiritualitet ikke et luftigt new-age fænomen, men en naturlig del af os, som vi måske bare har glemt lidt i skyndingen. 


Jeg kalder mig selv healer og energiarbejder, men betragter mest mig selv som håndværker. En energetisk finmekaniker, om du vil.

Man kan også bare kalde mig energinørd.