OM MIG/HVORDAN FOREGÅR DET

Lidt om mig og hvordan healingen foregår

 

Jeg er født i 1969 og er uddannet lægesekretær, hvilket jeg stadig arbejder som på deltid.


Jeg har medfødte evner indenfor healing, klarfølelse, sansning og håndtering af energi. Evnerne, som de er i dag, har dog været lang tid undervejs og krævet et stort indre arbejde at få balanceret og udfoldet. Det er bl.a. sket gennem en årelang selvudviklings- og transformationsvej. 


Desuden har jeg udvidet mine kompetencer indenfor healing gennem adskillige kurser og taget kernehealeruddannelsen i 2015-16 ved Marianne Lane. 


Som person er jeg nøgtern og jordnær. Ikke mindst når vi taler om personlig udvikling og den åndelige verden, hvor det er vigtigt for mig at få tingene lidt ned på jorden, så det hele ikke bliver for flyvsk.


For mig handler spiritualitet primært om at være i kontakt med en højere universel intelligens og bruge den som ledetråd i livet. Jeg mener, at spiritualitet er en individuel ting og ikke noget, der skal trækkes ned over hovedet på andre. Det er heller ikke noget, der skal puttes i firkantede kasser og udtrykkes på én bestemt måde for at være sand. 

 

Som en del af mit spirituelle virke udfører jeg forskellige former for energiarbejde, både i udlandet og i Danmark. Det meste af det energiarbejde jeg laver, handler om at skabe nye healingsenergier, der kan hjælpe os med at blive mere hele og komme tættere på vores oprindelige jeg.


Jeg kalder mig selv healer og energiarbejder, men betragter mest mig selv som håndværker. En energetisk finmekaniker, om du vil. 

Skal der sættes en anden betegnelse på, vil det være magiker...og måske lidt af en energinørd.HVORDAN FOREGÅR EN SESSION HOS MIG

Når du kommer til en session, tager vi en kort snak og finder ud af hvilken form for healing, der er bedst for dig. Det eneste du skal vide forinden er, hvad du gerne vil heales for.

 

Healingen foregår på en briks, du er fuldt påklædt og healingen er for det meste uden håndspålægning. Jeg bruger min klarfølelse undervejs og vi taler om det, jeg mærker, men der er ikke tale om samtaleterapi eller decideret clairvoyance. Har du brug for psykoterapeutisk hjælp, vil jeg anbefale dig at søge dette først og bruge healingen som en sideløbende støtte. 


Selv om healingerne går dybt, vil der aldrig være tale om et quick fix, men derimod en hjælp-til-selvhjælp i din egen transformationsproces. Det er min overbevisning, at man skal helt til roden af en problematik for at få løst op for den. At hive rødderne op er noget af det, jeg kan hjælpe dig med.


Når det er gjort, er der et lige så vigtigt efterarbejde for dig med at ændre på gamle tanke- og handlemønstre og denne del tager sin tid. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved