Det nye og rene grundlag for kærlighedsmødet

I denne healing arbejder vi med de programmeringer, der skaber problemer i forhold til at kunne mødes rent i kærlighedsrelationer.

Der kan være fokus på kærlighed i parforhold, men healingen er også for dig, der er uden partner og ønsker at arbejde med kærlighed generelt, herunder også selvkærlighed.


Ofte vil problemer i kærlighedsrelationer have rod i barndommen. Den måde vi er blevet spejlet på, forholdet til vores forældre og deres fælles samspil og andre påvirkninger fra de formative år, kan præge vores nutidige forhold eller måske helt hindre os i at gå ind i et parforhold.


Der kan dog også være andre ting end barndoms-issues og indre barn sår, der skaber grus i maskineriet. Vi er også præget af den kollektive pardannelseskodning og skævvridningen af den kvindelige og mandlige essens samt den ukærlighed, der har præget relationer gennem tiden. 


I healingen går vi til roden af problematikken, hvor den end stammer fra og arbejder med de programmeringer, der påvirker dig uhensigtsmæssigt. 


Vi bruger IKKE tiden på at vende og dreje detaljer i dit evt. skrantende parforhold, det må du bruge en parterapeut til :-) Istedet lader vi energien arbejde med transformation af dine nutidige, nedarvede og kollektive programmeringer i forhold til kærlighed og pardannelse.


Healingen hjælper dig således med at få et mere rent grundlag for kærlighedsmødet, uafhængig af de gamle kodninger, du bærer. Det er ikke ensbetydende med, at kærlighedslivet fremover går som en leg, men det giver dig bedre muligheder for at slippe gamle mønstre og begrænsninger og dermed indgå i et mere kærligt, ligeværdigt og givende forhold - også til dig selv. For uden selvkærlighed, er der ikke basis for en sund kærlighedsrelation.