Vores grundsår er dannet af de mest smertefulde og ældste erindringer, vi bærer på. Det kan fx være kommet af svigt, langvarige følelsesmæssige pres og/eller en grundlæggende følelse af manglende kærlighed og støtte, da vi havde mest brug for det. 


Når vi rammes ind i grundsåret, mister vi nemt balancen. Vi bliver overmandet af følelsesmæssige reaktioner og kommer til at overreagere og kan føle, at vi mister kontakten til os selv og vores ellers rimeligt sunde fornuft.


Grundsåret kan være så ømt, at det giver os følelsen af at gå i stykker, uden at kunne samle os selv op igen, når vi bliver ramt ind i det. Derfor kreerer vi alle mulige forsvars- og undvigemekanismer for at undgå denne smerte. Problemet med forsvarsmekanismerne er bare, at de sjældent hjælper og istedet forhindrer, at vi kan udfolde os i livet.


Der ligger som regel en stor portion barndomstraumer i et grundsår, men der kan også være tale om knæk, vi har fået i voksenlivet. Ofte er der også elementer af karmiske og slægtsindbårne traumer i det. 


Denne form for healing understøtter processen med indre frisættelse gennem forløsning og opheling af dit grundsår. Den healer fra bunden og hele vejen op og er en meget dyb og bred healing, der arbejder i mange lag på en gang.


Selv om grundsåret heales, kan det tage tid at opbygge noget mere sundt inden i. Man skaber ikke nye vaner og overbevisninger omkring sig selv og omverden i løbet af en formiddag. Healingen skal derfor ikke ses som et quick fix, men kan være en stor hjælp i din transformationsproces.


Når man renser op i et grundsår, kan der komme reaktioner, som du skal have plads til og være i stand til at tage dig af. Disse reaktioner kan være meget forskellige. Hvor nogle mærker umiddelbar lettelse, kan andre opleve det som en langvarig, smertefuld og udmattende arbejdsproces, før den endelige følelse af frisættelse kommer.


Du kan i perioder svinge mellem de gamle og nye overbevisninger, og den gamle smerte og forsvarsmekanismerne kan gøre ekstra opmærksom på sig selv. Sker det, kan det være godt med en stabiliserende healing. I det hele taget skal du regne med, at en eller evt. flere opfølgende healingsessioner kan være nødvendig.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing af grundsåret