Udfoldelse af din kvindelige essens

Denne healing er, som den eneste af mine healinger, kønsbestemt og er målrettet kvinder, der ønsker hjælp til at få kontakt til deres kvindelige energi og essens.


Her arbejder vi specifikt med udfoldelsen af dit kvindelige udtryk og kontakt til en universel kraft, visdom, værdighed, sensualitet og kærlighedsvibration, der hører til kvinden. En energi, der bl.a. ligger som en kodning i livmoderen og hjertet, men som vi har mistet kontakten til i den oprindelige form. Denne kontakt styrker vi i healingen - vel at mærke på en måde, der passer til den, du er.


Har du haft oplevelser gennem livet, der gør det svært for dig at mærke og udfolde din kvindelige essens, arbejder vi med at forløse de programmeringer, du har fået pga. dem. Programmeringerne kan f.eks. vise sig som skyld, skam, mindreværd og følelsen af at være forkert og utilstrækkelig, som den type kvinde, du er. Hvad end der ligger bag de uhensigtsmæssige programmeringer, healer vi på det, så du bedre kan sætte dig ud over begrænsningerne og udstråle din form for kvindelighed rent.