Udfoldelse af din kvindelige essens

Denne healing er, som den eneste af mine healinger, kønsbestemt og er målrettet kvinder, der ønsker hjælp til at få kontakt til deres kvindelige energi og essens.


Her arbejder vi specifikt med udfoldelsen af dit kvindelige udtryk og kontakt til en universel kraft, styrke, visdom, værdighed, sensualitet og kærlighedsenergi, der er en særlig del af kvindens vibration - vel at mærke på en måde, der passer til den, du er.


Har du haft oplevelser, der gør det svært for dig at mærke og udfolde din kvindelige essens, arbejder vi med at forløse de programmeringer, du har fået pga. dem. Programmeringerne kan f.eks. vise sig som skyld, skam, mindreværd og følelsen af at være forkert og utilstrækkelig.

Hvad end der ligger bag de uhensigtsmæssige programmeringer, healer vi på det, så du bedre kan sætte dig ud over begrænsningerne og udstråle din form for kvindelighed rent. 


Desuden arbejder vi med den specielle kodning, kvinden bærer i livmoderen og i hjertet. En kodning, som er en del af den oprindelige kvindelige essens, men som de fleste har mistet kontakten til.