Fysisk Healing 

Der er en høj grad af fysisk healing i alle mine sessioner, men denne healingsform arbejder specifikt på at styrke kroppen fysisk, udrense og opgradere på celleplan.


Healingsenergien healer på de steder i kroppen, hvor gamle traumer, chok og langvarigt følelsesmæssis pres har skabt stagnation, blokeringer og eventuel sygdom og skader. 


Ved en fysisk healing får kroppen en energetisk opjustering og der renses ud i de ophobninger, der skaber blokeringer. Healingen aktiverer flowet i kroppen, vitaliserer og fornyer cellerne og hjælper dem med at komme tilbage til deres oprindelige balance.


Du kan både få fysisk healing som forebyggelse og hvis du har fysiske ubalancer og sygdomme. Ved sygdom må du dog ikke betragte healingen som en mirakelkur, for det er det sjældent. Det skal anses som en sideløbende støtte til den lægehjælp, du evt. får. Dvs. healingen kan ikke stå alene som den eneste behandlingsform, men skal ses som et supplement. 


Hvis du har ubalancer, der f.eks. har trukket dig meget skæv i kroppen, kan det være nødvendigt også at gå til en behandler, der arbejder mere manuelt.


Har du svær fysisk eller psykisk sygdom, du gerne vil have healing for, så skriv til mig, inden du booker en tid, så vi kan forventningsafstemme.