Diverse kurser og healingsforløb

Når der er kurser og healingsforløb på tapetet, bliver det slået op på denne side og på Facebook på https://www.facebook.com/HealDigGlad/På Facebook finder du også en gruppe, hvorfra jeg sender gratis online healing fra. Du finder gruppen her:

https://www.facebook.com/groups/589313652897571/


Har du ønsker til kurser og events, så kontakt mig. Er der deltagere nok (mindst 5), tager jeg også gerne udenfor Aarhus.


NÆSTE HEALINGSDAG/KURSUS:

AARHUS D. 8. OKTOBER 2022 KL. 10 - 15 - FORLØSNING AF "BUGS"

Temaet for denne healingsdag er "debugging".

Det var i hvert fald det ord, der kom til mig, da jeg mærkede ind i temaet for min næste healingsdag.


Bugs er engelsk/amerikansk slang for en fejl i et computerprogram. Dvs. "bugs" kan være det, der får programmet til at opføre sig på en anden måde end tilsigtet. Debugging er således et fejlfindingsprogram.


Denne workshop er noget i retning af en energetisk, kosmisk "debugging" dag - vel at mærke oversat til noget mere menneskeligt

Vores bugs er ikke nødvendigvis deciderede fejl, men kan sidde som en spærre for, at man kan komme videre på sin færd.

Det kan være skabt pga. et mismatch mellem sjæl og slægt, være et produkt af vores opvækst eller noget helt tredje og måske mere uforklarligt, der sidder på sjælsplan.


Det er for dig, der kender til bevidsthedsarbejde og kan nikke genkendende til at have gået transformations- og genfødselsvejen de seneste år. Rigtig meget er faldet på plads i dig, men nogle få sejlivede programmeringer gør, at du sidder fast, selv om du ER færdig med at arbejde med dem.


På healingsdagen vil du modtage healing, der hjælper med at opløse dine "bugs". Samtidig fletter vi det sammen, som du allerede har lært på en måde, der giver mere helhed.


Healingen, der kommer til dig og gruppen, er kanaliseret og tilrettet deltagerne. Det kan blive både meget kosmisk og meget fysisk, intenst, bevidsthedsudvidende og måske lidt spøjst.


Skriv gerne til mig, hvis du har spørgsmål.PRAKTISK INFO (læs lige dette også)


Tidspunkt: Lørdag d. 8.10.22 kl. 10-15.00.


Pris: Kr. 750,-
Betaling via mobilepay 53230 senest dagen før kurset eller kontant på dagen efter forudgående aftale.


Tilmelding via mail sildisaksen@hotmail.com.


Det afholdes privat hos mig i Skejby. Adresse fås ved tilmelding.


Max. deltagerantal: 7


Jeg har kaffe, te og snacks. Frokost skal du selv medbringe.