HEALINGSKURSER OG SPIRITUELLE REJSER

Kurser og spirituelle rejser


Planlagte kurser bliver løbende slået op på min Facebookside:

https://www.facebook.com/HealDigGlad/


Har du gode ideer og ønsker til kurser og events, så kontakt mig gerne. Er der deltagere nok til det, tager jeg også gerne udenfor Aarhus. HEALINGSKURSUS - HEALING AF DET SÅREDE INDRE BARN OG AFBALANCERING AF DEN FEMININE OG MASKULINE KRAFT

D. 21. marts 2020 KL. 10-18

Du vil på dagen lære at give denne healing til andre, men du kan også deltage, hvis du kun vil arbejde med healing af dig selv.
Ønsker du at bruge healingen på andre, er det en fordel, at du har erfaring med healing/energetisk arbejde. Deltager du mest for at modtage healingen selv, kræver det kun, at du har lyst til at deltage.


BESKRIVELSE AF HEALINGSENERGIEN
Healingsenergien er primært skabt på en spirituel rejse til Samos i efteråret 2019. Den healer på den sårede og ubalancerede del af os, som er kommet af manglen på støtte, omsorg og betingelsesløs moder- og/eller faderkærlighed i de første og mest grundlæggende år af vores liv.

Den healer hjertet, der hvor smerten over ikke at være blevet elsket og set tilstrækkeligt, har gjort os skævvredne og får os til at reagere uhensigtsmæssigt ud fra det sårede indre barns tilstand, istedet for vores voksne jeg.

Udover at skabe problemer med kærlighed, både i forhold til selvkærlighed og kærlighedsrelationer, kan manglen på moder- og faderkærlighed skabe ubalancer i det feminine og maskuline i os selv.

I stedet for at have to modpoler, der afbalancerer og supplerer hinanden, kan den ene side være for dominerende og den anden nærmest ikke-eksisterende.

Energien healer dybt inde i den mangeltilstand, der hører det sårede indre barn til og "fylder hullet ud" med den universelle moder- og faderenergi.
Den forener vores modpoler, så vi bedre kan integrere de forskellige modsatrettede sider og bruge dem som det ultimative styrke- og balancepunkt.
Desuden styrker den vores kontakt til den rene og oprindelige universelle feminine og maskuline kraft og støtter os i at udfolde disse sider i os selv.HVORDAN FOREGÅR KURSET

Jeg arbejder kanaliseret, dvs. jeg åbner mig op for de energier, der kommer ind på dagen og følger dem. Derfor er der blot et tema for kurset og ikke et detaljeret program.

Du kan dog godt regne med, at første halvdel af dagen går med healing af dit eget sårede indre barn og transformation af gamle programmeringer og ubalancer i din feminine og maskuline kraft.

Den sidste halvdel af dagen vil du blive energetisk klargjort til, at du kan modtage den aktivering/kodning, der gør, at du bliver i stand til at give healingen, både til dig selv og andre.

Du kan derefter give healingen, som den er, eller som en integreret del af dine egne healingskompetencer.
Inden vi slutter dagen, vil vi udveksle healingen med hinanden to og to.

Vægten ligger på den energetiske formidling og det dybt healende og transformerende felt, som jeg holder for dig denne dag. Dvs. vi taler selvfølgelig om temaet, men det er de mange healinger, der vil præge dagen mest.


OBS!
Det er et sårbart emne, vi skal arbejde med og som deltager på kurset, vil du kunne opleve at blive følelsesmæssigt og fysisk påvirket uger inden og efter denne dag. Det skyldes, at forberedelsen til dagen og din egen healingsproces starter længe inden og fortsætter noget tid efter. Denne proces skal du kunne tage hånd om og være villig til at gå ind i, hvis du skal have det optimale ud af kurset.


PRAKTISK INFO

Betaling foregår via mobilepay tlf. 53230 senest d. 18. marts.
Hvis du ønsker at betale kontant på dagen eller gennem bankoverførsel, er det også muligt efter aftale.
Melder du afbud før d. 18. marts refunderes hele beløbet, efter denne dato får du halvdelen af beløbet tilbage.

Kurset holdes i Mejlgade 19, 1. sal, 8000 Aarhus C (indgang i gavlen på hjørnet af Mejlgade og Graven).


Jeg sørger for, at der er kaffe, the og lidt sødt at spise. Du skal selv medbringe frokost. Vi holder ca. 1 times frokostpause.

Pris: kr. 1200,-


Copyright @ All Rights Reserved