OMKODNINGSHEALING

Omkodningshealing

 

Denne omkodningshealing er en meget dybtgående transformationshealing, hvor jeg samler alle de kompetencer, jeg har i forbindelse med omkodning af DNA. Healingen afbalancerer både uhensigtsmæssige evolutionsbetingende instinktlag og forløser slægtstraumer samt mere nutidige uhensigtsmæssige programmeringer.

 

Omkodningshealingen vil heale i mange lag, både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Healingsenergien tilpasser sig dig, så der bliver arbejdet med at afbalancere de gamle programmeringer, der er vigtigt at omkode, for at du kan trives og udvikle dig på bedste vis.

 

Healingen opgraderer desuden bevidstheden i dine celler, så de vibrerer i et højere frekvensniveau. Den vækker dele af det oprindelige menneskes cellehukommelse, der rummer viden om en anden mere åndelig virkelighed, der rækker langt ud over den, vi lever i nu og hjælper dig med at trække sjælsbevidstheden og de kompetencer, der hører dertil, dybere ind i kroppen.

 

Omkodningshealingen tager ca. 2 timer. Healingen går meget dybt og fortsætter med at arbejde i dig i ugerne efter healingen. De første dage efter healingen kan du opleve træthed, sitren i kroppen og få andre fysiske og følelsesmæssige reaktioner.


For de fleste vil det være nødvendigt med en "almindelig" opfølgende healing efter ca. en måned.


Dette er en lang og dybtgående healing, som kan være god, hvis du føler dig klar og det bare ikke kan gå hurtigt nok med omkodningen.


Det kan dog være bedst at dele det op, så du får to lidt kortere healinger med en par ugers mellemrum. Det kan f.eks. være, hvis du ikke har fået healing før, er meget sensitiv, har en sygdom, der svækker kroppen eller bare har det bedst med at tage omkodningen i lidt flere etaper. 


NB! Ønskes denne healing, skal der bookes en udvidet session på 2 timer og 15 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved