OMKODNINGSHEALING

Omkodningshealing

 

Denne omkodningshealing er en meget dybtgående transformationshealing, hvor jeg samler alle de kompetencer, jeg har i forbindelse med omkodning af DNA. Healingen afbalancerer både uhensigtsmæssige evolutionsbetingende instinktlag og mere nutidige programmeringer og indeholder desuden en del af det, som jeg arbejder med i "Forløsning af Slægtsindbårne Traumer", "Healing af Sjælsflænger" og "Fundamentshealing". (Du kan læse om disse healingsmetoder andetsteds på hjemmesiden).

 

Omkodningshealingen vil heale i mange lag, både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Healingsenergien bliver tilpasset dig og der vil blive arbejdet med at afbalancere gamle koder og programmeringer, som hindrer dig i at trives og udvikle dig på bedste vis.

 

Healingen opgraderer desuden bevidstheden i dine celler, så de vibrerer i et højere frekvensniveau. Den vækker den oprindelige, universelle cellehukommelse om en anden mere åndelig virkelighed, der rækker langt ud over den, vi har levet i indtil nu som mennesker og hjælper dig med at trække sjælsbevidstheden og de kompetencer, der hører dertil, dybere ind i kroppen.

 

Omkodningshealingen tager ca. 2 - 2,5 timer. Healingen går meget dybt og fortsætter med at arbejde i dig i ugerne efter healingen. De første dage efter healingen kan du evt. opleve træthed og lidt sitren i kroppen. 

For mange vil det være hensigtsmæssigt med en opfølgende "almindelig" healing efter 1-2 måneder.

Hvis du er meget sensitiv overfor healing eller har en sygdom, der svækker kroppen, kan det være bedst at dele omkodningshealingen op, så du får 2 kortere healinger med nogle ugers mellemrum. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved