Omkodningshealing

 

Denne healing er en lang og omfattende healing, hvor vi arbejder meget dybt med cellehukommelse, forløsning af programmeringer fra fortiden og transformation gennem kroppen. 


Omkodningshealingen afbalancerer både udtjente evolutionsbetingende instinktlag og forløser slægtstraumer samt uhensigtsmæssig kodning fra dette liv.

 

Den healer i mange lag, både fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt. Healingsenergien tilpasser sig dig, så der bliver arbejdet med det tema og den kodning, der er vigtigst for dig lige nu.

 

Healingen opgraderer desuden bevidstheden i dine celler, så de vibrerer i et højere frekvensniveau. Den vækker dele af det oprindelige menneskes cellehukommelse, der rummer viden om en anden mere åndelig virkelighed og hjælper dig med at trække sjælsbevidstheden og de kompetencer, der hører dertil, dybere ind i kroppen.


Dette er en lang og dybtgående healing, som trækker mange gamle lag af på én gang. Den kan være god, hvis du har arbejdet med dig selv og fået en god bevidsthed omkring dine egne problematikker, men stadig føler, at fortiden er tungt lagret i din cellehukommelse.

 

Omkodningshealingen tager ca. 2 timer. Healingen fortsætter med at arbejde i dig i ugerne efter og du kan i den periode opleve træthed, sitren i kroppen og få forskellige fysiske og følelsesmæssige reaktioner.


For de fleste vil det være gavnligt med en opfølgende healing a 1,5 times varighed efter 1-2 måneder.


Ønskes denne healing, skal der bookes en udvidet session på 2,5 time. Det kan dog indimellem være bedst at dele det op, så du bestiller to standard healinger a 1,5 time med et par ugers mellemrum istedet for den lange healing. Det kan f.eks. være, hvis du ikke har fået healing før, er meget sensitiv, har en sygdom, der svækker kroppen eller bare har det bedst med at tage omkodningen i lidt flere etaper.